Tag og Facade

Vi står altid klar med en effektiv og professionel løsning på dit tag og facade. Vores løsninger er vedligeholdelses frie og kan holde i mange år. Kontakt os for at høre nærmere.

Tag og facade - Effektive og professionelle løsninger

Vi har mange års professionel erfaring i at arbejde med tag og facade. I den forbindelse har vi også hundredvis af tilfredse og glade kunder bag os.

Da arbejde med tag og facader ofte er et større stykke arbejde – både for os og for vores kunder – gør vi meget ud af at være i tæt dialog med dig som kunde hele vejen igennem projektet.

Det er vigtigt for os, at der er forventningsafstemt angående det arbejdet, så der ikke kommer nogen overraskelser i projektet. På den måde kan vi som virksomhed meget bedre stå inde for vores priser og vores planlægning af arbejdet.

Vi har meget erfaring indenfor området tag og facade, dermed er der ingen opgaver som er for store eller små. Vi kan blandet andet hjælpe dig med følgende:
Står din opgave ikke listet ovenover, så kontakt til os allerede i dag. Så skal vi nok finde en god og holdbar løsning på lige den opgave, som du ønsker at få lavet.

Skriv besked ↓

Miljøbevidst tag og facade arbejde

Klimavenlig blikkenslager er højt prioriteret i dag hos en del mennesker. Derfor har vi fået et klimabevis, der sikrer dig at vores løsninger inden for tag og facade er de mest holdbare løsninger, samt er mindst belastende for klimaet. 

Vi har et godkendt klimabevis, som sikrer dig at når vi går i gang til vi afslutter opgaven, vil vi have 100% fokus på klima, oprydning, og meget mere. 

Dette ændrer ikke som sådan noget for dig, andet end at vi kan have en god samvittighed når vi benytter de rigtige materialer, der er mindst belastende for klimaet, og har den bedste holdbarhed. 

Tag og facade pris

Prisen på dit tag og facade projekt variere alt efter projekts størrelse og omfang. Vi vil derfor gerne foretage en grundig undersøgelse af opgaven, så vi kan give dig den helt rigtige pris. 

Når du vælger os til at realisere dit næste byggeprojekt, kan du regne med at få professionel rådgivning og service. Vi sammensætter altid et skræddersyet tilbud der imødekommer alle dine behov og ønsker.

Når du modtager et tilbud fra os, giver vi dig en konkret oversigt over hvor langt tid opgaven kommer til at tage, hvilke materialer vi skal bruge og en samlet pris. 

Kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende snak omkring dit næste byggeprojekt. 

Kvalitetsbevidst tag og facade arbejde

Det er ikke altid sikkert at dit tag eller facade skal totalrenoveres i den første omgang. Specielt facaders holdbarhed og udseende kan forlænges meget, under en mindre op pudsning.

Vi er erfaring med både zink facader og kobber facader, der udover at majestætisk look også har en holdbarhed på helt op til 50 år. Det betyder at det kommer til at være fuldstændigt vedligeholdelsesfrit for dig.

Vores professionelle medarbejdere, kan stille deres faglige ekspertise til rådighed ved eksempelvis grundige undersøgelser, vurderinger og rådgivning til netop dit næste tag- eller facade projekt. 

Vores store erfaring og vores mange succesfulde udførte opgave gør også at vi meget gerne deler ud af vores brede viden og giver inspiration til dit næste projekt. Vi hjælper meget gerne med at sætte ord på dit næste projekt.

Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

3 gode råd til nyt tag

Inden du går i gang med et nyt tag, er det altid en fordel at overveje hvad du vil have, hvad der skal udføres, hvilke materialer og metoder der dertil skal bruges. Her vil vores fagmand hjælpe dig med at holde styr på disse parametre.

Størstedel af prisen på et nyt tag er oftest i timerne der ligges i arbejdet. Derfor er faste aftaler noget vi gerne vil tilbyde. På den måde undgår du uønskede overraskelser. Det er en del af vores service at vi gennemgår dette sammen, så begge parter er enige.

Vi rådgiver dig til det bedste resultat, og finder de helt rigtige materialer og det helt rigtige design der passer til dine behov. Prisen afhænger at materialevalg og omfanget af opgaven.

2 gode råd til ny facade

Hvilket puds skal du bruge?

Det er vigtigt at vælge det helt rigtige facadepuds, da det skal kunne sætte sig fast på bygningens gamle facade. 

Det danske vejr kan være hård for bæreevnen, derfor er det rette facadepuds essentielt for din nye facade, så det holder bedst muligt. Vi rådgiver dig til den mest optimale løsning, da vi kun ønsker glade og tilfredse kunder.

Der kan nemlig komme fugt og frostskader som kan påvirke pudset, hvis ikke det er blevet gjort ordentligt. Derfor hjælper vi med at vælge det helt rigtige puds, så du undgår disse udfordringer mest muligt.

Hvilken type facade-maling er bedst?

Mange ser en økonomisk fordel ved selv at male sin facade.

Vi anbefaler at du får en professionel til at hjælpe med at vurdere om malingen passer med det underlag der er, udsættelsen på overfladen, og selve udseendet. Vi ved præcis hvad der skal bruges, og hvordan det udføres til perfektion, så du får det mest optimale resultat.

Det handler tit om hvordan bygningen er placeret og hvilke ønsker du har til udseendet, som vi oplever mange går skævt med i deres indkøb.

Vælg derfor os til din næste facade maling, vi giver gerne en personlig rådgivning.

moderne hus