facaderenovering

Vi står altid klar med en effektiv og professionel løsning på facaderenovering. Kontakt os for at høre nærmere.

Effektiv facaderenovering

Vi har mange års professionel erfaring med at forbedre og konstruere facader på huse og bygninger. i den forbindelse har vi også hundredvis af tilfredse og glade kunder bag os.
Facade opgaver er ofte et større stykke arbejde. Dette gælder både for os og for vores kunder. Derfor gør vi meget ud af at være i tæt dialog med vores kunder gennem hele projektet. 

En vigtigt del af arbejdet, er at vi får forventningsafstemt, så der ikke kommer nogle uforudsete overraskelser i projektet. Det gør også, at vi som virksom bedre kan stå inde for vores planlægning og priser på dit facade projekt.  
Vi har meget erfaring indenfor facade området, og dermed er der ingen opgaver, som er for store eller små. 

Skriv besked ↓

Hvad er en facade?

En facade er den udvendige del af et hus, og er med til at give huset sit udseende og udvendige charme. Dog gør facaden andet end at se pæn ud. Den fornemmeste opgave en facade har, er at beskytte dit hus mod regn, sol, vind og generelle temperatursvingninger der forekommer i løbet af året. 

De forskellige facade beklædninger har forskellige beskyttelses former. Vælger du at foretage facaderenovering med træ eller fibercement, er det vigtigt at der også lægges et lag af vindtæt pap under beklædningen. Beklædningen i sig selv, beskytter kun mod regn, temperatursvingninger og sol.

Vælger du derimod en facade beklædning af gasbetonblokke eller mursten bliver din bolig beskyttet imod al slags vejr og temperatur. 

En ny facader kan både komme i form af en ny facade beklædning eller at din facade bliver malet. Vores kyndige medarbejdere kan hjælpe dig med at finde det rette løsning for dog og dit hus. Dette er altid baseret på vores mange års erfaring, dybe viden og dine behov. 

Facaderenovering pris

Prisen på din facaderenovering varierer alt efter projekts størrelse og omfang. Vi vil derfor gerne foretage en grundig undersøgelse af opgaven, så vi kan give dig den helt rigtige pris. 

Når du vælger os til at realisere dit næste byggeprojekt, kan du regne med at få professionel rådgivning og service. Vi sammensætter altid et skræddersyet tilbud der imødekommer alle dine behov og ønsker.

Når du modtager et tilbud fra os, giver vi dig en konkret oversigt over hvor langt tid opgaven kommer til at tage, hvilke materialer vi skal bruge og en samlet pris. 

Kontakt os i dag på telefon 31532685 og få en gratis og uforpligtende snak omkring dit næste byggeprojekt

Facade beklædning

Der kan være flere grunde til at dit hus skal have ændret facaden. Når du bygger nyt hus, så er facadens beklædning noget af det første du skal tage stilling til. Det er derfor vigtigt at gøre sig tanker om facaden skal  være af zink, mursten eller noget helt tredje. 
 

En anden grund til ændringer i facaden kan være hvis vinduer eller døre skal have en ny placering, eller hvis du skal have lavet en tilbygning til dit hus. Dette kan være en garage, udestue eller noget andet. 

Her kan du vælge om du vil fortsætte i materialer der passer til den oprindelige facade eller om facaden skal være i andet materiale, som står i kontrast til den oprindelige facade. 

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med at rådgive og vejlede i facader, sådan du får den helt rette løsning til dig. Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os og få en uforpligtende dialog omkring dit facade projekt. 
 

Facaderenovering eller pudsning?

Det er ikke altid sikkert at din facade skal totalrenoveres i første omgang. Specielt facaders holdbarhed og udseende kan forlænges meget, under en mindre op pudsning.

Vi er erfaring med både zink facader og kobber facader, der udover at majestætisk look også har en holdbarhed på helt op til 50 år. Det betyder at det kommer til at være fuldstændigt vedligeholdelsesfrit for dig.

Vores professionelle medarbejdere, kan stille deres faglige ekspertise til rådighed ved eksempelvis grundige undersøgelser, vurderinger og rådgivning til netop dit næste facade projekt. 

Vores store erfaring og vores mange succesfulde udførte opgave gør også at vi meget gerne deler ud af vores brede viden og giver inspiration til dit næste projekt. Vi hjælper meget gerne med at sætte ord på dit næste projekt.

Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Miljøbevidst facaderenovering

Klimavenlig entreprise er højt prioriteret i dag hos en del mennesker. Derfor har vi fået et klimabevis, der sikrer dig at vores løsninger inden for facade er de mest holdbare løsninger, samt er mindst belastende for klimaet. 

Vi har et godkendt klimabevis, som sikrer dig at når vi går i gang til vi afslutter opgaven, vil vi have 100% fokus på klima, oprydning, og meget mere. 

Dette ændrer ikke som sådan noget for dig, andet end at vi kan have en god samvittighed når vi benytter de rigtige materialer, der er mindst belastende for klimaet, og har den bedste holdbarhed. 

tag