Entreprise firma

Vi er et entreprise firma, som kan varetage din entreprise opgave. Vi har erfaringen og ekspertisen til at kunne klare det hele.

Kontakt os allerede i dag, så sammensætter vi en løsning tilpasset til dig og dit byggeprojekt.

Entreprise København

Vi er entreprise firma, hvilket betyder at vi kan klare hele byggeprocessen. Vi kan også hjælpe dig med dit blikkenslager-projekt.

Vi sørger for følgende:

Vi sørger for, at når du vælger os som entreprenør, så forbliver der en tæt dialog og kontakt. Det er vigtigt for os, at opgaven bliver udført efter dine ønsker og behov, men også uden at gå på kompromis med kvaliteten af materialer og det udførte arbejde.

Har du brug for hjælp til en entreprise opgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os og modtag et uforpligtende tilbud på din opgave.

Skriv besked ↓

Hvad er en entreprise

En entreprise er den helt overordnede aftale der laves mellem bygherre og entreprenør. Her aftales der ned i detaljen om pris, type af arbejde der skal udføres, hvor lang tid det tager og sikre alle kontrakter og formularer er udfyldt efter reglementet.

Du kan gøre brug af en entreprise til alle typer af opgaver. Skal du have ny facade eller nyt tag? Så lad MHE-entreprise stå for arbejdet. Eller står du med en større renovering af kontorret? Så er vi også klar til at hjælpe der, og sikre at alle aftaler og pligter overholdes til punkt og prikke.

Vi udfører entrepriser

Vi er effektive, professionelle og vi har det tekniske overblik til at kunne udføre alt inden for blikkenslager faget. Derfor kan vi varetage entrepriser i forskellige størrelser. Vi er grundige og vi overholder altid alle aftaler til tiden. Derudover tilbyder vi konkurrencedygtige priser. Vi kan samtidig tilbyde entreprise hjælp indenfor følgende områder:
Vil du gerne høre mere om hvordan vi kan løse din opgave, så kontakt os allerede i dag og modtag et uforpligtende tilbud.

Entreprenørfirma med fokus på kvalitet

Når vi skal løse entrepriseopgaver, sørger vi altid for at de løsninger vi udføre, også er langsigtede. Vi ved nemlig af erfaring, at godt udført håndværk og materialer af høj kvalitet, holder bedst og derved vil være den bedste løsning.

Hos os er det en æressag at levere et godt stykke arbejde, derfor går vi meget op i kvaliteten.

God kommunikation med vores kunder er med til at sikre en god kvalitet og at du som kunde, får det du ønsker. Derfor er vi meget grundige i at forstå dine behov og ønsker. På denne måde sikrer vi at når vi går i gang, så ved vi præcis hvad, hvordan og hvornår opgaverne skal udføres.

Vi elsker at se smilet på vores kunder, når projektet er færdiggjort.

Flere private og erhvervsdrivende som ønsker entreprise opgaver, går op i klimaet når der skal udføres et håndværk. Vi har fået et klimabevis, som sikrer dig orden, oprydning og 100% klimavenlighed, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Dette er vores medarbejdere glade for, men også mange af vores kunder er blevet glade for det. Har man glade kunder og medarbejdere, vil man oftest også se et godt resultat.