Ejendomsvedligeholdelse

Leder i efter nogen der kan varetage jeres ejendom? vi kan klare opgaven for jer. Med mange års erfaring med ejendomsvedligeholdelse, varetager vi opgaven uanset om du er en privat kunde eller erhverv. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Ejendomsvedligeholdelse i hele København og Nordsjælland

Vi udfører ejendomsvedligeholdelse til en bred vifte af både erhvervskunder og private kunder. Om du henvender dig som en en virksomhed, institution eller en privat kunde, så står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring, og du kan derfor være helt tryg ved at overlade din opgave til os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, så er du mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og vi vil derefter ringe dig op.

Skriv besked ↓

Hvilke opgaver kan vi hjælpe dig med?

Vi kan være behjælpelige med vedligeholdelse af ejendomme. Nogle af de opgaver vi udfører til en masse glade og tilfredse kunder til dagligt er:
Har du brug for ejendomsvedligeholdelse? Vi har altid fokus på tæt kunde dialog samt kvalitetsarbejde. På den måde skal du aldrig bekymre dig om resultatet bliver som forventet. 
Så kontakt os allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din ejendom.
Klima-bevis - VVS

Klimaet og din ejendomsværdi

Ønsker du et klimavenligt blikkenslager firma, så kan du trygt stole på os. da vi netop har et klimabevis, der sikrer dig at opgaven bliver udført med fokus på mindst mulig belastning af vores klima, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. 

Det giver mening at tænke i mere klimavenlige baner, både for os, men også mht. din ejendom. Da der er kommet mere fokus på klimaet de seneste år, er det en god ide at vælge klimabevidste løsninger.

Ejendommens værdi afhænger ofte af, hvordan ejendommen drives og vedligeholdes. Det kunne fx være at ejendommen ønsker større forbedringer som at etablere altaner, isolere eller få lavet en plan for hvordan energiforbruget kan reduceres. 

Derfor er det også vigtig at benytte sig af et blikkenslager firma, som har fuldstændigt styr på hvordan man får de bedste resultater.

Det koster intet at forhøre sig. Så kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for lige netop for dig