Blikkenslager Vanløse

Med MHE Entreprise er du sikret professionelt blikarbejde til med flot finish og høj holdbarhed. Som din blikkenslager i Vanløse, sørger vi for at give vores kunder de mest optimale løsninger, efter deres behov og ønsker. Kontakt os allerede i dag, så sætter vi os sammen til et uformelt møde. 

Dygtig blikkenslager i Vanløse

Hos MHE Entreprise har vi igennem mange år arbejdet med at udføre professionelt blikkenslager arbejde. Vi er et team som altid sætter en ære i, at udføre vores arbejde til perfektion. Vi sørger for at inddrage vores kunder så vidt som muligt i arbejdsprocessen, så det er forventningsafstemt på hvordan resultat skal se ud. 

Skriv besked ↓

Få hjælp til blikkenslager arbejde

Står du og mangler en lokal blikkenslager i Vanløse? Vi har i mange år hjulpet kunder, med at lave blikkenslager arbejde til perfektion, hvor vi derfor også står klar til at hjælpe dig. 

Vi har håndteret alle typer opgaver uanset om du skal have lagt nyt tag, lavet ny facade eller noget helt tredje, så kan du trygt overlade arbejdet til os.

Står du med en opgave, som ikke er nævnt, er du velkommen til at give os et kald på 31 53 26 85. Så kan vi sammen finde den bedste løsning til dig. 

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside, hvis du har eventuelle spørgsmål, eller mangler uddybende informationer om noget. Vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

tag

Blikkenslager pris

Vi går altid efter at, være så konkurrencedygtige på vores priser som muligt. Prisen på din blikkenslageropgave vil altid variere alt efter hvor meget du skal have lavet. 

Prisen bliver afgjort alt alt efter materialevalg, omfang og størrelse på opgaven. Derfor vil vi altid gerne besigtige opgaven først, så du kan få det mest konkrete pris på opgaven. Med det sagt, udfører vi altid vores arbejde efter de højeste standarder og af den højeste kvalitet. 

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi forbi og besigtiger opgaven. 

Med kunden i fokus

For os er det altid vigtigt at efterlade vores kunder med en god oplevelse. Vi arbejder altid på at inddrage vores kunder fra start til slut af processen, så de kan føle sig i trygge hænder fra starten af samarbejdet. Vi sørger for at møde til tiden, og udføre arbejdet til den aftalte tid og pris. 

Vi arbejder med både små og store opgaver i hele København, og resten af Nordsjælland. Vi er ikke blege for en længere køretur, så tøv ikke med, at kontakte os for hjælp. 

Kontakt blikkenslager i Vanløse i dag

Skal vi hjælpe dig med din næste blikkenslageropgave? Har du yderligere spørgsmål, eller vil du gerne modtage et tilbud fra os? Så kontakt os i dag på 31 53 26 85. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vil forsøge at bevare din henvendelse indenfor 24 timer, så vi sammen kan starte dit byggeprojekt.