Blikkenslager Solrød

Hos MHE Entreprise kan du altid forvente at modtage en erfaren blikkenslager med mange års erfaring. Vi er den lokale blikkenslager i Solrød, som altid sørger for at have vores kunder i fokus og levere arbejde til perfektion.

Erfaren og professionel blikkenslager i Solrød

Hos MHE Entreprise har vi igennem mange år arbejdet med at udføre professionelt blikkenslager arbejde. Vi er et team som altid sætter en ære i, at udføre vores arbejde til perfektion. 

Vores team arbejder altid på at inddrage vores kunder så vidt som muligt i arbejdsprocessen, så det er forventningsafstemt på hvordan resultat skal se ud. Kontakt os allerede i dag, og modtag et gratis tilbud på din opgave.

Skriv besked ↓

Blikkenslager pris

Vi forsøger altid at være så konkurrencedygtige på vores priser som muligt. Det kan dog være svært at give en præcis pris på, hvor meget din blikkenslageropgave vil koste. 

Vores priser svinger meget alt efter materialevalg, omfang og størrelse på opgaven. Med det sagt, udfører vi altid vores arbejde efter de højeste standarder og af den højeste kvalitet. 

Dette er uanset om der er tale om en mindre eller en større opgave, i Solrød eller omegn.

entreprise

Vi løser alle typer blikkenslager opgaver

Hos MHE Entreprise kan vi klare alle slags opgaver i Solrød og omegn. Uanset om du står og har brug for oplægning af dit tag, nye tagrender eller inddækning af din skorsten, kan vi hjælpe dig. 

Vi er et alsidig blikkenslagerfirma og vores kompetencer spænder bredt, derfor er der ikke en opgave, som er for kompleks for os.

Vi har også erfaring med opgaver og projekter indenfor tag– og facadearbejde, samt ejendomsvedligeholdelse.

Står du med et større projekt, kan vi som entreprise firma også løse den. Vi tager os nemlig af hele processen og sørger for at alt forløber som det skal. Vi sørger altid for at være i tæt dialog, så du ikke eksluderes fra processen, men vi sikrer at du ikke skal løfte en finger. Din tilfredshed er en top prioritet for os.

Veludført arbejde med vores kunder i fokus

For os er det altid vigtigt at efterlade vores kunder med en god oplevelse. Vi arbejder altid på at inddrage vores kunder fra start til slut af processen, så de kan føle sig i trygge hænder fra starten af samarbejdet. Vi sørger altid for at møde til tiden, og at rydde pænt op efter os selv, når vi forlader arbejdspladsen.

Vi arbejder med både små og store opgaver i hele København, og resten af Nordsjælland. Vi er ikke blege for en længere køretur, så tøv ikke med, at kontakte os for hjælp. 

Kontakt blikkenslager i Solrød i dag

Det kan være svært at give en nøjagtig pris på, hvad det koste at løse din blikkenslageropgave. Faktorer som størrelse, omfang og materialevalg, har nemlig indflydelse på prisen. Du får altid et holdbart resultat i højeste kvalitet.

Vi ser det som en del af vores ansvar at udføre blikkenslagerarbejde, der er så miljøbevidst som muligt. De materialer og produkter vi anvender er alle i høj kvalitet og miljøbevidste. På den måde går du hverken på kompromis med holdbarheden eller dit indeklima.

Skal vi hjælpe dig med dit blikkenslager projekt? Eller ønsker du mere information omkring, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag på telefon 31 53 26 85 eller udfyld kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.