Blikkenslager Solrød

Hos MHE Entreprise kan du altid forvente at modtage en erfaren blikkenslager med mange års erfaring. 

Vi er den lokale blikkenslager i Solrød, som altid sørger for at have vores kunder i fokus og levere arbejde til perfektion.

Blikkenslager Hvidovre

Hos MHE Entreprise kan du altid forvente at modtage professionelt blikarbejde til høj holdbarhed. Vi er den bedste blikkenslager i Hvidovre, som altid sørger for at give vores kunder de mest optimale løsninger til deres problem. 

Vi har igennem mange år øget vores ekspertise og kompetencer inden for vores felt, hvor vi derfor kan stå fast ved vores arbejdskvalitet. 

Vi er et team som altid sætter en ære i, at udføre vores arbejde til perfektion. Vi sørger for at inddrage vores kunder så vidt som muligt i arbejdsprocessen, så det er forventningsafstemt på hvordan resultat skal se ud. 

Skriv besked ↓

Vi kan hjælpe dig med disse opgaver

Står du og mangler en lokal blikkenslager i Hvidovre? MHE Entreprise har vi igennem mange år hjulpet kunder, og står også klar til at hjælpe dig med din. 

Hos MHE Entreprise har vi igennem mange år håndteret alle typer opgaver. Uanset om du skal have lagt nyt tag, lavet ny facade eller noget helt tredje, så kan du trygt overlade arbejdet til os.

Hvis du har en opgave, som ikke er nævnt i ovenstående, er du velkommen til at give os et kald på 31 53 26 85. Så kan vi sammen drøfte, hvordan vi bedst muligt løser dette for dig. 

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside, hvis du har eventuelle spørgsmål, eller mangler uddybende informationer om noget. Vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

entreprise

Blikkenslager pris

Vi forsøger altid at være så konkurrencedygtige på vores priser som muligt. Det kan dog være svært at give en præcis pris på, hvor meget din blikkenslageropgave vil koste. 

Vores priser varier alt efter materialevalg, omfang og størrelse på opgaven. Med det sagt, udfører vi altid vores arbejde efter de højeste standarder og af den højeste kvalitet. 

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi forbi og besigtiger opgaven. 

Veludført arbejde med vores kunder i fokus

For os er det altid vigtigt at efterlade vores kunder med en god oplevelse. Vi arbejder altid på at inddrage vores kunder fra start til slut af processen, så de kan føle sig i trygge hænder fra starten af samarbejdet.

Vi sørger altid for at møde til tiden, og at rydde pænt op efter os selv, når vi forlader arbejdspladsen.

Vi arbejder med både små og store opgaver i hele København, og resten af Nordsjælland. Vi er ikke blege for en længere køretur, så tøv ikke med, at kontakte os for hjælp.

Kontakt os for et rådgivningsmøde

Skal vi hjælpe dig med din næste blikkenslageropgave? Har du yderligere spørgsmål, eller vil du gerne modtage et tilbud fra os? 

Så kontakt os i dag på 31 53 26 85, og så kan vi tage en samtale om størrelsen og omfanget på din opgave. 

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vil forsøge at bevare din henvendelse indenfor 24 timer, så vi sammen kan starte dit byggeprojekt.