Blikkenslager Greve

Hos MHE Entreprise har vi fokus på optimale løsninger for vores kunder, samtidig med at holdbarheden skal være i orden. Sådan sørger vi for, at du får et resultat, som holder og varer ved. 

Kontakt os i gerne allerede i dag, og få en uforpligtende snak om hvad vi kan hjælpe dig med af blikkenslager arbejde.

Erfaren blikkenslager i Greve

Vi er eksperter som blikkenslager i Greve, og har mange års erfaring med en lang række af blikkenslager opgaver. Det giver ikke blot gode resultater, men også god service og ikke mindst god pris. 

Professionalisme står altså i første række, lige fra aftalens og arbejdets start, til vi afleverer det færdige produkt.

Skriv besked ↓

Vi går ikke før du er tilfreds

Som blikkenslager i Greve, sætter vi hos MHE Entreprise en dyd i, at du som kunde skal have det bedste resultat. Derfor forventningsafstemmer vi altid med dig, inden vi går i gang med en opgave. 

Og vi forlader ikke opgaven, før du er tilfreds med resultatet. Det er ikke bare god service, men også god arbejdsrutine for os.

En pris, der kan forstås

Godt arbejde, til god pris. Det er princippet hos os som blikkenslager i Greve. Når vi udfører blik-arbejde, så koster det ikke det hvide ud af øjnene, men hvad et godt stykke arbejde koster. 

Det mener vi er fair, både for vores kunder og for os. Samtidig har vi mange muligheder for materialevalg og besigtiger altid opgaven på forhånd, så vi kan give dig et overblik over udgifterne inden.

håndvask

Kontakt blikkenslager Greve i dag

Skal vi stå for din næste blikkenslageropgave? Har du spørgsmål til vores ydelser, eller brug for et uforpligtende tilbud? Så kan du kontakte os på tlf. 31 53 26 85, eller bruge kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi bestræber os på at vende tilbage på henvendelser inden for 24 timer, men vi håber du har forståelse for travle perioder samt weekend- og helligdage.