blikkenslager Frederiksberg

Har du brug for professionel blikkenslager hjælp på Frederiksberg? Vi er eksperter inden for området, med mange års erfaring på ryggen. Som udekørende blikkenslager dækker vi hele Nordsjælland, Storkøbenhavn og København.
Som dit blikkenslager firma går vi ind for bæredygtighed og en grønnere fremtid.
 
Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe dig. 

Din blikkenslager ekspert på Frederiksberg

Som blikkenslager firma vægter vi efter, at udføre kvalitets håndværk med kreative og moderne løsninger. Vi sørger altid for at efteruddanne os selv med de nyeste teknikker og redskaber på markedet, så du som kunde kan få en oplevelse i særklasse. Vi har igennem årene varetaget 100-vis af blikkenslager opgaver på Frederiksberg. Vores kunder har alle den samme fælles referenceramme. Nemlig at vi lever op til hvad vi lover. 
 
Det er ingen hemmelighed at tilfredse kunder er lig med en sund forretning. Derfor går vi gerne en ekstra meter for at sikre at vores kunder er tilfredse og glade med vores resultater. Vores blikkenslagere er utroligt ærekære omkring udførslen af deres arbejde, og løser enhver opgave ud fra mantraet: arbejdet laves ordentligt første gang. Vil du vide mere? Ring gerne på 31 53 26 85 eller udfyld formularen med en beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage hurtigt muligt.

Skriv besked ↓

Blikkenslager arbejde til perfektion

Vi løser alle typer af blikkenslager opgaver til perfektion. Vi benytter os af branchens bedste materialer, så du kan få et holdbart resultat du vil få glæde af mange år frem. På den måde kan du trygt være sikker på at modtage kvalitetsbevidst blikkenslager arbejde, når du hyrer os som din lokale blikkenslager på Frederiksberg. 

Vi er en alsidig virksomhed og vores kompetencer spænder bredt, hvilket betyder at vi kan løfte opgaver ud over de sædvanlige inden for blikkenslager faget. 

Hos os kan du få hjælp til:

 

Vi sørger altid for at rydde grundigt op efter os, når vi har været på besøg. På den måde skal du som kunde ikke bekymre dig om at blive efterladt med det store rengøringsarbejde når vi er færdige. 

Skal du bruge hjælp til en opgave ud over de ovennævnte services, har vi et bredt netværk i branchen. Har du spørgsmål eller andet på hjerte, er du velkommen til at ringe til os på 31 53 26 85.

Klima-bevis - VVS

Klimabevidst blikkenslager på Frederiksberg

Som tidligere nævnt, går vi i virksomheden meget op i bæredygtighed. Derfor benytter vi os af miljøbevidste materialer, som er designet til at holde mange år ud i fremtiden.

Som blikkenslager på Frederiksberg er dette ingen undtagelse. Vi forsøger altid at være så gennemsigtige i alle aspekter af vores arbejde.

Har du lyst til at vide mere omkring hvilke materialer vi benytter, samt de miljømæssige overvejelser bag valget af netop disse? Så kontakt os endelig, vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og overvejelser. 

Kontakt din lokale blikkenslager på Frederiksberg

Prisen på en blikkenslager på Frederiksberg afhænger af mange ting. Ofte kan en beskrivelse på mail eller en kort telefonsamtale være nok til at give et estimat. Selvom vores dygtige blikkenslagere på Frederiksberg har mange års erfaring i at afgive tilbud, kan der opstå uforudsigelige udgifter. Derfor vil vi altid gerne besigtige opgaven først, inden vi sammensætter et tilbud. Det sikrer dig som kunde, at du modtager den helt rigtige pris på din opgave. 
 
Giv os et kald på 31 53 26 85 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt