blikkenslager firma

Vi er dit erfarne blikkenslager firma, som kører i hele Nordsjælland. Vi tilbyder en lang række af services, og står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning på din blikkenslager opgave.

Dit lokale blikkenslager firma i Nordsjælland

Vi har mange års erfaring med professionelt blikkenslager arbejde. Vi er effektive, professionelle og overholder altid alle aftaler til tiden. Vores kunders ønsker, vil altid blive sat i centrum og dermed er du som kunde garanteret et resultat, som er lige efter dine ønsker samt behov.

Vores vigtigste målsætning er at levere kvalitetsarbejde, som du bliver glad for nu og mange år frem. Derfor er vi altid i god dialog med vores kunder.

Vi afsætter altid den nødvendige tid til at vi i fællesskab kan gennemarbejde dine ønsker. På den måde kan vi se på alle muligheder der er, og i fællesskab vurderes, hvad der er bedst for lige præcis din situation. Vi har været på et hav af forskellige blikkenslager opgaver, og vi har den rette ekspertise til at kunne vejlede og rådgive dig.

Ønsker de uforpligtende tilbud på en opgave, er de mere end velkommen til at udfylde vores kontakt formular og vi ringer dem op.

Skriv besked ↓

Vores blikkenslagere kan hjælpe dig med

Vores dygtige blikkenslagere har mange års erfaring med en bred vifte af opgaver indenfor blikarbejde. Hvilket altid kommer vores kunder til gode. Du er derfor i kompetente og trygge hænder, når vi står for din blikkenslager opgave.

Vi er eksperter når det kommer til arbejdet med metal, og kan både hjælpe dig som privat person og dig som erhvervskunde. Vores kompetencer og ekspertise udvikles efter hver opgave, og i takt med nye metoder og teknologier. Det giver dig som kunde, den bedste forudsætning for et arbejdet udført i høj kvalitet.

Vi kan tilbyde dig hjælp indenfor:

Blikkenslager priser

Når vi skal udføre blikkenslager arbejde for dig, sørger vi altid for, at det sker i tæt dialog med dig. Du er garanteret at kende til omkostningerne inden arbejdet påbegyndes og skulle der opstå uforudsete udgifter, så tager vi en snak med dig, inden arbejdet fortsættes.

Det er blandt andet derfor, at det kan være svært at sætte en helt præcis pris på, hvad det vil koste at få udført blikkenslager arbejdet. Prisen afhænger også af omfang, type af opgave, tilstand af genstanden der arbejdes på og størrelsen på opgaven.

Det er forventeligt at jo ældre huset, taget eller facaden er, jo større er sandsynligheden for, at der opstår uforudsete udgifter.

Har du et projekt eller en opgave, der kræver en blikkenslager? Så kan du altid kontakte os på telefon 31532685.

Kunden i centrum

Vi ser altid på alle muligheder for at løse dit problem. Vi finder i fællesskab frem til den løsning, som passer bedst til de tanker og ønsker, som du har gjort dig.

Vi sørger altid for at afsætte den nødvendige tid til at løse din opgave for dig. I den forbindelse vil vi imødekomme dine ønsker i projektet.

Igennem hele udførelsen af arbejdet, så sørger vi for at være i tæt dialog med dig som kunde. På den måde sikrer vi, at du hele tiden er med på hvad vi laver og at du er tilfreds med slutresultatet.

Vi har løst rigtig mange forskellige blikkenslager opgaver, både store som små. Derfor har vi den rette ekspertise til både at kunne vejlede og rådgive dig.

Hvad kan du forvente af din blikkenslager?

Tillidsfuld, Reel, Pålidelig. Det er bare nogle af de nøgleord vores kunder beskriver os med.

Ofte kan en samtale over telefonen dreje i mange retninger. Derfor sørger vi for altid for at klargøre et oplæg på skrift, så vi altid kan kigge tilbage på planen. På denne måde har begge parter altid styr på aftalens forløb. 

Vi sætter en ære i at rådgive dig grundigt og vi sørger for at du får en plan så du kan følge med ift. b.la materialer, metoder, og ikke mindst den tid vi har estimeret opgaven vil tage. Derfor har vi stor succes med tilbagevendende kunder.

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen eller ring til os, så kontakter vi dig med henblik på en plan du kan være tilfreds med.

nyt køkken
Klima-bevis - VVS

Klimahåndværker bevis

Udover at være tillidsfulde, reelle og pålidelige, har vi også sat fokus på klima. Som dit blikkenslager firma, vil du opleve at vi rydder op efter os selv, så der ikke ligger skruer løs i græsset eller under jorden, som tager lang tid at nedbryde i naturen. Derfor vil du ikke opleve at træde i restmaterialer efter vi har leveret vores arbejde. 

Ydermere så er vores løsninger også klimabevidste, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores materialer. Fordi en godt stykke arbejde er ikke flot lige så flot, hvis det roder over det hele.

Kontakt os i dag på 31 53 26 85, så rådgiver vi dig gerne, eller kommer med et uforpligtende tilbud.