Blikkenslager Virum

Leder du efter en kompetent Blikkenslager i Virum? Vi er professionelle fagfolk med mange års erfaring. Vi har base i Charlottenlund og kan derfor hurtigt være hos dig i Virum. 

Kontakt os på en af de nedenstående måder, og lad os sammen finde en løsning på dit næste projekt.

Din Blikkenslager i Virum

Vi nyder at være med til at realisere dine projekter, uanset om det er større eller mindre projekter. For os er noget af det vigtigste den gode kommunikation, imellem os og vores kunder. Derfor sørger vi altid for at holde dig opdateret på hvor vi er i processen. På den måde kan vi lave rettelser løbende, og altid få lavet det præcist som du gerne vil have det. Vi afleverer ikke et produkt som vi ikke selv er 110% tilfredse med.

Vi bestræber os altid på at yde den bedste service, ved at være så kvalitetsbevidste og effektive som muligt. En stor del af vores service er at kommunikere klart med vores kunder, så der ikke opstår uheldige situationer i løbet af processen. Det vigtigste for os er at du som kunde, bliver tilfreds med resultatet og at vi kan kigge hinanden i øjnene bagefter.

I løbet af de mange år vi har været i Blikkenslager branchen, har vi udført et hav af opgaver. Med dette ved vi også, hvor vigtigt det er med efteruddannelse. Derfor sørger vi for at holde os opdateret, på de nyeste teknikker og metoder indenfor faget. På denne måde kan vi altid levere den bedste kvalitet, og flotte resultater hver gang.

Skriv besked ↓

Hvorfor vælge os som din næste Blikkenslager i Virum

Uanset om du har brug for hjælp til sanitet, tag og facade, ejendomsvedligeholdelse eller entreprise. Så er vi klar til at hjælpe dig med din Blikkenslager opgave. Vi har ingen skjulte gebyrer eller bagtanker, og ønsker udelukkende at få glade kunder. 

Skulle der imod forventning være fejl eller andre mangler, så kommer vi med glæde og retter op på det med det samme. Det er vigtigt for os at du som kunde og at vi selv er 110% tilfredse med arbejdet.

Et udsnit af de opgaver vi udfører:

– Tag
– Facade
– Ejendomsvedligeholdelse
– Entreprise

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller kunne du tænke dig at høre mere, om hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os via kontaktformularen eller ring på 31 53 26 85, så kan vi helt sikkert finde en løsning sammen.