Blikkenslager Vesterbro

Mangler du en lokal og erfaren Blikkenslager på Vesterbro? Vi kan tilbyde en professionel løsning til dig. Vi har mange års erfaring og har i årenes løb udført et væld af Blikkenslager opgaver. Lad os bevise over for dig, hvorfor vi skal være din foretrukne Blikkenslager på Vesterbro.

Professionel Blikkenslager på Vesterbro

Vi går meget op i professionalisme og, at yde den bedst mulige service. En af måderne vi har konkretiseret dette på, er ved at kommunikere klart og tydeligt med vores kunder. Vi mener at dette er essentielt for, at du som kunde kan være med hele vejen igennem projektet. Samtidig med at vi kan sikre at dine ønsker og behov bliver opfyldt. Alt dette skulle gerne være med til at sikre du som kunde bliver 110% tilfreds med vores arbejde.

Skulle du ikke være bosat på Vesterbro, men ønsker stadig at høre om hvad vi kan gøre for dig. så kontakt os på telefon 31 53 26 85. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv besked ↓

Erfaren og kompetent Blikkenslager

Med vores mange års erfaring og konstante higen efter at dygtiggøre os selv. Tør vi godt kalde os selv Vesterbros, måske bedste Blikkenslager. 

Vi har i årenes løb udført mange opgaver, og er kommet frem til den konklusion at vi kun er mennesker. Så skulle der være fejl eller mangler ved vores arbejde, skal du kontakte os hurtigst muligt. Vi samler udelukkende på glade og tilfredse kunder.

Uanset hvilken slags arbejdsopgave vi udfører, rydder vi altid pænt op efter os. Dette gør vi for at du som kunde ikke skal stå tilbage med rodet. Dette mener vi bør være ren kutyme, dog har vi hørt at det ikke er noget alle gør inden for vores branche. 

Derfor yder vi gerne denne ekstra service for, at du som kunde måske vil vælge os igen eller anbefale os til andre.

Klima-bevis - VVS

Miljøbevidst Blikkenslager på Vesterbro

Vi mener at man altid skal have miljøet for øje, når man arbejder. Derfor har vi taget et kursus i hvordan man arbejder mere miljøvenligt. Dette betyder ikke at kvaliteten af vores materialer er blevet dårligere. 

Tværtimod så benytter vi udelukkende langtidsholdbare løsninger, der er mindst sundhedsskadelige for både dig og dine nærmeste. Derudover rydder vi selvfølgelig pænt op efter os selv, så du ikke har noget du skal bekymre dig om.

Kontakt os i dag og for at høre mere

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud. Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 31 53 26 85. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.