Blikkenslager Taarbæk

Søger du en erfaren og lokal Blikkenslager i Taarbæk? Så er du landet det rigtige sted. Vi har mange års erfaring og har med årene udvidet vores kompetencer og forbedret vores teknikker. På den måde er du sikret et godt stykke arbejde, hver gang. Kontakt os i dag og lade os bevise hvorfor vi skal være din fortrukne Blikkenslager i Taarbæk.

Kvalitets- og miljøbevidst Blikkenslager i Taarbæk

Vi har taget et klimabevis der gør at vi følger visse retningslinjers når vi arbejder. Vi sørger for at vælge det rigtige træ, der gerne må fældes, de rette skruer osv. Ydermere rydder vi altid grundigt op efter os når vi er færdige. Så alt i alt får du den højeste kvalitet, samtidig med at du/vi har god samvittighed. Det er en væsentlig faktor for os i hvert fald.

En anden væsentlig faktor for os, er kommunikationen imellem os. Vi sørger altid for at være tilgængelige for dig som kunde, så vi kan besvare eventuelle spørgsmål. Det er vigtigt for os at have glade kunder, derfor aftaler vi altid tid, sted, omfang og pris. På den måde bør der ikke opstå komplikationer imellem os.

Vi har efterhånden udført mange Blikkenslager opgaver i Taarbæk, og er glade for at kommer der, da men oftest bliver mødt af smilende mennesker.

Moderne køkken
Entreprise arbejde

Professionel Blikkenslager i Taarbæk

I vores mange år i branchen og konstante stræben efter at forbedre vores kompetencer, tør vi godt love et resultat af den højeste kvalitet. Dog er vi også kun mennesker, og vi ved der kan opstå fejl. Skulle det dog ske, så hører vi gerne fra dig hurtigst muligt, så kommer vi og retter op på det med det samme.

Vi passer altid på dine ting og behandler det, som var det vores eget. Vi rydder altid pænt op efter os og har en god kommunikation med vores kunder. Det mener vi bør være ren kutyme, dog har vi hørt mange historier fra vores branche, og ved godt at det ikke er alle der har samme holdning. Vi yder derfor gerne den ekstra service, så det forhåbentlig bliver en kutyme for branchen.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde dig, så er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller ring til os på 31 53 26 85, så finder vi en løsning der passer dig.

Skriv besked ↓