Blikkenslager Nørrebro

Skal du bruge en erfaren og lokal Blikkenslager på Nørrebro. Vi tilbyder professionelle løsninger til dig. Vi holder til i Charlottenlund og kan derfor nemt og hurtigt være hos dig. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Mangler du en kompetent Blikkenslager på Nørrebro

Vi har diverse ting i fokus når vi yder vores service: kvalitet, professionalisme, nytænkende, målrettet, struktureret, engageret og meget mere. Derudover er kommunikationen imellem os og vores kunder meget vigtigt. 

Fordi med god kommunikation er vi sikre på at vores kunder, er med hele vejen igennem processen af projektet. På den måde sikre vi os at du bliver tilfreds, med vores arbejde. Vi går ikke selv, før vi er 110% tilfredse.

Skriv besked ↓

Blikkenslager man kan stole på

Skulle der mod forventning være fejl ved vores arbejde, kommer vi selvfølgelig ud og retter op på dette. Vi samler udelukkende på glade og tilfredse kunder, og det kommer du helt sikkert også til at være, hvis du vælger os til dit næste Blikkenslager projekt på Nørrebro.

Skulle det ske at du ikke bor på Nørrebro, men godt kunne tænke dit at gøre brug af vores Blikkenslager kompetencer, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Så finder vi helt sikkert en løsning der passer til dig.

Moderne køkken

Sammen finder vi den bedste løsning

Vi yder services inden for tag & facade, ejendomsvedligeholdelse og entreprise. Så uanset Blikkenslager opgaven står vi klar til at hjælpe dig. Vi går meget op i at yde en god service. 

Vi sørger derfor at rydde pænt op efter os, når vi er færdige med vores arbejde. Det gør vi så du ikke står med nogle ulemper efter vores arbejde.

Dette mener vi bør være ren kutyme i vores fag, dog har vi hørt at ikke alle gør det. Derfor vil vi gerne yde den ekstra service for vores kunder, så du forhåbentligt vil anbefale os til andre, samt bruge os en anden gang.

Miljøbevidst Blikkenslager på Nørrebro

Vi vil gerne gøre noget mere for miljøet og har derfor taget et kursus i hvordan man arbejder mest klimavenligt, hvor vi har modtaget et bevis. Dette betyder dog ikke at vi slækker på kvaliteten, af de materialer vi bruger.

Tværtimod, så vælger vi de materialer der er mest holdbare og mindst sundhedsskadelige for dig og din familie. Dette betyder selvfølgelig også at vi rydder pænt op efter os, når arbejdet er udført.

Klima-bevis - VVS

Kontakt os i dag og lad os se hvad vi kan gøre for dig

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig eller har nogen spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 31 53 26 85. så vender vi tilbage hurtigst muligt.