blikkenslager Kongens Lyngby

Vi tilbyder professionel blikkenslager og rådgivning i Kongens Lyngby. Vi har mange års erfaring, og har derfor udført en masse forskellige slags opgaver i årenes løb. Vi er sikre på at vi også kan varetage dine blikkenslager opgaver. Vi har base i Charlottenlund, og kan derfor hurtigt og nemt være hos dig. Interesseret i at høre mere, så kontakt os via knapperne nedenfor.

Lokal blikkenslager i Kongens Lyngby

Vi har i mange år udført et væld af opgaver, i Kongens Lyngby og omegn. Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service, og forlader ikke stedet før både du og vi er 110% tilfredse. Vi tilbyder en del forskellige services blandt andet, ejendomsvedligeholdelse, tag og facade og meget mere. Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Skriv besked ↓

Nytænkende blikkenslager i Kongens Lyngby

Vi forsøger altid at øde den allerbedste service. Vi ønsker naturligvis at vores kunder er glade for det arbejde som vi har udført, og at de på baggrund af det vil bruge os igen. Vi har derfor valgt at tage et kursus, i hvordan man arbejder mest klimavenligt. Dette betyder dog ikke at vi bruger materialer af dårligere kvalitet. 

Tværtimod vælger vi de materialer, der har længst holdbarhed og dem der er mindst sundhedsskadelige for dig og din familie.

Derudover gør vi selvfølgelig også en dyd ud af at rydde op efter os selv, så der altid er pænt og ryddeligt når vi er færdige. Så har du noget blikkenslager du skal have lavet i Kongens Lyngby, bør du overveje at bruge os.

Moderne køkken

Professionel rådgivning til blikkenslager i Kongens Lyngby

Vi står klar til at rådgive dig, hvad end du skal bruge hjælp til tag, facade, ejendomsvedligeholdelse, varme eller entreprise. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og kender de bedste teknikker til diverse arbejdsopgaver. 

Så hvis du har brug for en kompetent blikkenslager i Kongens Lyngby, der har styr på tingene. Skal du kontakte os, så kan vi helt sikkert finde en god løsning sammen.

Heldigvis sker der sjældent, men vi er også kun mennesker. Så skulle det ske at der opstod fejl ved vores arbejde, så kontakt os med det samme. Så kommer vi ud og ordner det med det samme. Vi ønsker nemlig kun glade og tilfredse kunder.

Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning

Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan gøre for dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 31 53 26 85. Så finder vi sammen en løsning der passer dig.