blikkenslager København

Søger du efter en pålidelig blikkenslager håndværker i København? Som din blikkenslager partner står vi altid klar til at give dig en personlig rådgivning på din opgave og sammensætte en effektiv løsning der imødekommer dine behov og ønsker. Med mange års erfaring i branchen, har vi udført mere +100 af blikkenslager opgaver til mange glade kunder. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. 

Lokal blikkenslager i København

Som din lokale blikkenslager i København er din tilfredshed vores første prioritet. Derfor går vi op at vedligeholde en gennemsigtig kommunikation, så du kan følge med på hvert trin i processen. Det garanterer dig som kunde et fyldestgørende resultat, der imødekommer dine krav.

Det er intet problem hvis du bor du udenfor København. Vi kører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Du kan kontakte os på telefon 31 53 26 85.

Skriv besked ↓

Din erfarne blikkenslager

Vi har mange års erfaring med blikkenslager arbejde, men det skal ikke holde os tilbage for at efteruddanne os selv på de nyeste blikkenslager teknikker og metoder. Vi gør dette for at sikre at du som kunde altid modtager et moderne kvalitetsresultat, der holder i flere år.

Dermed kan vi løse en bred vifte af opgaver som:

Uanset hvilken opgave vi varetager, så sørger vi altid for at rydde pænt op, så du ikke skal bekymre dig om noget. Vi går altid den ekstra meter så du som kunde kan læne dig tilbage i stolen og komme tilbage til dit hjem, uden at du skal røre en finger.

Hvis din opgave ikke skulle stå ovenfor så, er du altid velkommen til at tage kontakt til os, vi kan helt sikkert også varetage din opgave.

Miljøbevidst blikkenslager i København

Som din blikkenslager i København står vi altid inde for at holde miljøet vedlige. Derfor har vi valgt at anvende miljøvenlige materialer i høj kvalitet, der både sikrer dig et sundere indeklima samt et mere holdbart resultat.

Kontakt os allerede i dag

Søger du en erfaren blikkenslager i København eller omegn. Så er du altid velkommen til at kontakte os, uanset om du blot søger rådgivning eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 31 53 26 85Vi ser frem til at høre fra dig.