Blikkenslager Jægersborg

Er du på udkig efter en lokal og dygtig Blikkenslager på Jægersborg? Hos os står vi klar til at sammensætte en professionel løsning der imødekommer dine behov og ønsker. Vi har mange års erfaring i branchen og har vi årenes løb udført 100-vis af Blikkenslager opgaver til mange glade kunde. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. 

Lokal Blikkenslager i Jægersborg

Som din lokale Blikkenslager i Jægersborg går vi altid efter at yde en god service, som du sent glemmer. Derfor sørger vi altid for at skabe en gennemsigtig kommunikation, så du kan følge med på hele rejsen fra start til slut. Der er også med til at sikre at dine behov og ønsker bliver imødekommet så du er 110% tilfreds med resultatet.

Er du ikke bosat på Jægersborg, så kan du stadig kontakte os. Vi kører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Du kan kontakte os på telefon 31 53 26 85.

Skriv besked ↓

Din Erfarne Blikkenslager

Med vores mange års i erfaring i branchen, sørger vi altid for vedligeholde teknikker og metoder i orden. Derfor efteruddanner vi os selv til at kunne bruge de nyeste Blikkenslager teknikker og redskaber i branchen, til at kunne udføre enhver Blikkenslager opgave du måtte have.

Skulle der forekomme fejl eller mangler i vores udførte arbejde, så rykker vi altid hurtigt ud og får løst opgaven, inden skaden sker.

Uanset hvilken slags Blikkenslager opgave vi udfører, rydder vi altid pænt op efter os selv, og behandler dine ting ordenligt så du ikke skal tænke på noget.
Dette gør vi for at du som kunde ikke skal stå tilbage med det store rod.

Miljøbevidst Blikkenslager i Gentofte

Vi står altid inde for at holde miljøet vedlige, når vi arbejder. Derfor har vi valgt at benytte os af miljøvenlige materialer i høj kvalitet, der både sikrer dig et sundere og mere holdbart resultat. Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os selv, så du ikke har noget du skal bekymre dig om. 

Kontakt os allerede i dag

Søger du en erfaren Blikkenslager i Jægersborg eller omegn. Så er du altid velkommen til at kontakte os, uanset om du blot søger rådgivning eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 31 53 26 85. Vi ser frem til at høre fra dig.