Blikkenslager Hellerup

Vi er dit lokale Blikkenslager firma i Hellerup. Vores mange års erfaring og kompetencer, betyder at vi kan ordne dine Blikkenslager opgaver. Og at vi kan yde den allerhøjeste kvalitet, samt udelukkende benytte kvalitetsmaterialer.

Så hvis du mangler en yderst kompetent Blikkenslager i Hellerup, så er vi klar til at bevise hvorfor vi skal være din faste Blikkenslager kontakt i Hellerup.

Din lokale Blikkenslager i Hellerup

Vi elsker at arbejde lokalt, og specielt i Hellerup. Vi holder til i Charlottenlund, og kan derfor være hos dig indenfor ganske kort tid. Ydermere er vi bekendt med området og har gennem årene udført utallige Blikkenslager opgaver i Hellerup.

Vores fokusområder er: kvalitet, effektivitet og service. En del af vores service er at have en ekstraordinær god dialog. Det er essentielt for et godt samarbejde, at begge parter er enige om hvad der skal ske. Det er vigtigt der er styr på tid, sted og pris. 

Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller andet, skulle det ske at vi finder noget der kræver yderligere arbejde end aftalt, så kontakter vi dig og lader dig tage en beslutning ift. om det er noget vi skal tage os af.

Skriv besked ↓

Vi klarer alle Blikkenslager opgaver

Vi har gennem årene udført alle tænkelige Blikkenslager opgaver. Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere, således at vi kan de nyeste metoder og teknikker. På den måde sikre vil hele tiden vores kunder får det mest optimale resultat.

Vi klarer:
Tag
Facade
Ejendomsvedligeholdelse
Entreprise

Står din opgave ikke ovenfor, så tøv ej. Kontakt os, vi kan også klare din opgave.

Moderne køkken

Tillidsfuld og pålidelig Blikkenslager Hellerup

Vi står altid klar til at hjælpe dig, og vi har ingen skjulte gebyrer eller bagtanker. Vi samler udelukkende på glade kunder, og det går meget godt indtil videre. 

Skulle der imod alt forventning opstå en fejl eller mangel ved vores arbejde, så kommer vi selvfølgelig ud og retter på med det samme. 

Det er vigtigt for os at du som kunde er tilfreds, derfor går vi ikke før at vi selv er 110% tilfredse med vores arbejde.

Kontakt os i dag og hør mere - Blikkenslager Hellerup

Hvis du ønsker uforpligtende rådgivning, eller et gratis tilbud, så kontakt os via kontaktformularen, eller på tlf: 31 53 26 85, så finder vi en løsning der passer dig.