Blikkenslager Gentofte

Vi står altid klar til, at hjælpe med dit Blikkenslager i Gentofte. Vi har base i Charlottenlund og kan derfor hurtigt og nemt være hos dig i Gentofte. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen, finde en løsning på din Blikkenslager opgave.

Blikkenslager i Gentofte der kan sit kram

Hos os går vi meget op i at yde god service der er bakket op af kvalitet og professionalisme. Dette afspejles blandt andet i at vores kommunikation altid er klar og tydelig med vores kunder. Således at vi kan sikre os at du som kunde altid er med i processen og har styr på hvad der sker og hvornår det sker. 

Dette er også med til at sikre at du som kunde bliver 110% tilfreds med vores arbejde. Da vi kan justere slutresultatet alt efter hvad vi i fællesskab beslutter hen ad vejen.

Skriv besked ↓

Blikkenslager man kan stole på

Vi har i siden vores begyndelse opbygget en masse erfaring og viden inden for Blikkenslager branchen. Derudover sørger vi for også for, at få efteruddannet vores medarbejdere på de nyeste teknikker og metoder. Med udgangspunkt i dette tør vi godt sige, at vi kan klare og håndtere alle slags Blikkenslager -opgaver uanset kompleksiteten og størrelsen.

Vi har tidligere løst opgaver inden for:

 

Hvis din opgave ikke skulle stå ovenfor så, skal du ikke tøve med at kontakte os, vi kan helt sikkert også varetage din Blikkenslager opgave.

Miljøbevidst Blikkenslager i Gentofte

Vi mener at vi som virksomhed er forpligtiget til at gøre noget mere for miljøet. Derfor har vi taget et kursus i hvordan vi kan arbejde mest klimavenligt, både for at skåne dig og miljøet. 

Men bare fordi det er mere klimavenlige materialer vi benytter, betyder det ikke at vi slækker på kvaliteten af materialerne vi bruger. Tværtimod så benytter vi udelukkende langtidsholdbare løsninger som er mindst sundhedsskadelige for dig og dine nærmeste.

Udover dette sørger vi selvfølgelig for at rydde pænt op efter os, så du ikke skal tænke på rodet efterfølgende. Dette mener vi blot er god service, dog har vi oplevet at ikke alle i vores branche gør dette. Derfor vil vi gerne gå forrest og være det gode eksempel.

Kontakt os allerede i dag

Kunne du bruge en erfaren Blikkenslager i Gentofte eller omegn. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, uanset om du blot søger rådgivning eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 31 53 26 85. Vi ser frem til at høre fra dig.